Hamsterkärlek

Jag skrattade HÖGT! HAHAHA! Tummen upp för klippet!


Får ja bjuda på stekt socker med mjök?

Mormor kom in med en "specialdricka som är bra för ...ja, något...". Jag kikar in i koppen och ser något brunt, frågar vad det är. Så får man veta att det är stekt socker med mjölk! Det lukar gott, och smakar också väldigt sött och gott. Men man vill gärna tro att det är något annat än stekt (hör ni hur det klingar?) socker!

Så nu sitter jag och dricker bränt/stekt socker, jajamen! Hälsosamt, min hälsofreak till kompis skulle spårat ut nu. Haha, bara för det ska jag nu skicka ett sms!

Kärlek mellan kusiner

"ej kakvu si mi sliku stavila na fb ubit cu te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemoj da moram plakati, ili te istuci postajem agresivna u takvim momentima, zaboravim sve moralne vrijednost"

Visst är hon härlig.

Jos ti se nadam



A jos ti se nadam, jos ti se pravdam, a ginemo oboje da jedno drugo zgazimo, to ti je ljubav, tu ti je kazna, tu je led, i sto smo mislili da nas je citav svijet

De små jävlarna

Hur kan man vara så här trött? :( Jag är så sjuk, förbannade förkylning! Dagen har varit en katastrof med rinnande näsa och rinnande ögon, har gråtit mig igenom hela lektionen idag. Det är nästan så att man skäms för att man sitter där och tar upp en näsduk för att stoppa ner ansiktet i det var 4:e minut...

De mäktiga små jävlarna! Patogenerna alltså.

Sova...sova...

Skriver och skriver, och ändå kommer meningarna inte fram, så känns det just nu!
Jag är inte klar i hjärnan alls, men ingen lär fråga mig om det på de två "viktiga" övningara imorgon, suck suck suck...

Kämpar emot melatoninet som utsöndras all over me känns det som, till och med mina händer vägrar skriva snart.

_ _ _

We are meant to lose the people we love. How else could we know how important they are to us?

Inte mycket sömn

Det blev inte mycket sömn igår natt/morse, har känt mig hängig och trött hela dagen. Var också i skolan idag, delrapport 2. Orkar inte ens skriva nu så trött jag är, så jag tittar på 24 istället. Sånt får man ta om man ska sitta uppe hur länge som helst.

Men jag ångrar det inte.

To je ono sto je ostalo

Prodji pored mene kao da sam sjena nikad vise neces naci onog koga nema

Hur längesen var det som jag promenerade vid standen? Minns inte. Jag ska dit nu.

Slomi me kao praznu casu

Kom precis från Centrum/City Gross, hämtade en bok och köpte lite bomull för Piff. Det var något nytt jag lärde mig idag, City Gross har en hel hörna för djur! Har aldrig lagt märkte till den eller ens vetat att de hade mat och tillbehör för de lilla djuren! Skitbra! Så slipper jag åka längre ifrån för att köpa grejer för lilla Piff. Sprang lite "ärenden" imorse, och nu känner jag mig slut redan innan ens halva dagen har gått.

Tittade på en film, och det må jag säga var lätt den sjukaste film jag någonsin sett! Låt oss säga att den handlar om en tjej som har tänder i ett visst område (i kroppen) och använder det för att ge tillbaka på killar som är ute efter bara en grej.

Vrickad film, vrickad handling (och vrickad brorsa må jag säga!). Därför var jag tvungen att se den! =D

In i dusch nu!

I en tom buss

Om det är något som jag verkligen ogillar så är det detta:

Bussen är nästan helt tom vid centralen, jag sätter mig på en plats som är typ på mitten av bussen. Folk går in och gör sig bekväma på sina nyfunna platser, och så kommer det en kvinna och sätter sig precis bredvid mig (!!), så att jag måste knyckla ihop mig så att vi båda får plats där. Alltså, kom igeen!! Du har hela bussen, och så tar du platsen precis bredvid!! Så att man känner sig som ett paket som knappt kan andas under hela resan! Känner mig väldigt obekväm i sådana situationer! Hon kunde ju tagit platsen framför mig, bakom mig, på bussen, under bussen, whatever, men inte bredvid mig!

I remember what u gave me that day

Man saknar den lilla Piffen! Hon bara sover hela tiden, när jag kom hem för en tid sen så gav mormor mig en kommentar som lät så här typ "hur kan du inte kolla till musen på hela dagen, du har inte släppt ut den idag alls!"
Stannade upp, tänkte till och svarade "jo det har jag visst gjort! problemet är att hon vägrar öppna ögonen under dagen och vill bara sova!"
Så därför har jag nu släppt ut Piffen, någonstans i rummet är hon. Hoppas jag hittar henne sen bara! Hon har en tendens att somna när hon väl stoppat in sig någonstans där det är varmt, mjukt och skönt, tex i garderoben i någon strumpa på första hyllan! Lycka till och hitta henne då!

Det blev mycket skratt i bilturen ikväll, tyckte bara att en sak var lite skum, alla verkar skratta (dvs rikta sina skämt) åt en person!! Haha, kan inte hjälpa att jag också skrattar (och medverkar i mobbningen) men egentligen är det kanske inte alls okej. Men å andra sidan så är det ju den personens skratt (men också verklighet haha) som överröstar alla våra toner tillsammans och han tar inte illa upp verkar det som! Så det kvittar om vi försöker, för vi lär inte komma upp till den "skämmiga" ljudnivån ändå! :P

Yepp, dax o sova!

What will be, will be

På rasten idag så stack jag ut på jakt efter en läsk-automat (var i desperat behov av vatten kändes det som!). Får syn på en och springer fram till den direkt, letar fram mina små kronor och kikar efter vad jag ska ha. Apelsin? Nej. Men päron i like!

Trycker på snurrknappen för att få fram pärondrickan till luckan men icke sa nicke, alla snurrar förutom den! Nähä. Ser att en kille iakttar mig (in fact står precis bakom mig). Tittar på honom och han frågar om jag är från Malmö, säger snabbt "ja" och mumlar att jag försöker få pärondrickan istället för apelsin. Trycker på snurrknappen igen, nu vägrar någon av dem snurra! Nu undrar jag om min närvaro tagit sönder maskinen! Tittar omkring snabbt och hör att killen bakom småskrattar, nä nu jävlar, knackar på maskinen och försöker sätta i pengar istället för att se om den nappar. 5-kronan bara flyger rakt genom maskinen. Jaja, på det viset! Vänder mig igen och flyr in på toa istället, tur var så var vattenkranen inte emot mig! Vatten fick man!

Under rastens gång kommer en kvinna/tjej fram till mig och "beundrar mig för att jag vet precis vad jag vill och verkar vara en bestämd och målinriktad person". Det var det skummaste någon sagt till mig... Jag? Bestämd? Målinriktad? hahahaha, var är dolda kameran tänkte jag! Crazy. Sa till henne att det var precis tvärtom och vi gick tillbaka till klassrummet.


This is my life. All the pain, all the joy it brings, all through the years of blood sweat and tears hopes and my fears. All that was meant to be. This is my life. What will be, will be

Nu är det samma visa igen..

Kan nu inte sova av den enkla anledningen att jag tagit en fin liten tupplur mitt på ljusa dagen, och nu sitter man här med problemen.

Vad gör man mitt i natten då? Well jag gör detta:
Eftersom jag oftast inte vill störa folk (händer dock att jag ändå gör det ibland, skäll ut mig det händer*) så får jag underhålla mig med läsning av olika slag!
Heta grejer då man är sömnlös:
- Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan (Det sista mest för att uppdatera mig lokalt..."senaste i Rosengård" osv, nog finns det alltid något!)
- Facebook, Novaraja
- Bloggar, Youtube

Man finner alltid något intressant, något roligt, något att skratta åt och något att fundera på.



*Och ibland vill jag bara jävlas och ringer för att faktiskt väcka folk :P

bili bi najjaci u okolini da si razmisljao u mnozini

Tur är så behöver jag inte vakna lika tidigt imorgon som idag, guess why det är "tur"? Jo, för att jag däckade så fort jag kom hem! Kände mig totalt hjälplös och helt slut i batterierna runt kl 11 så att jag bara längtade hem för att möta min härliga säng! En timme efter så blev den drömmen också sann! Härligt.

Men jag får huvudvärk efter en tupplur under dagen, så jag var bara förbannad på mig själv då jag vaknade. Allting hade kunnat undvikas om jag hade lagt mig tidigare, då hade jag inte behövt tuppluren! Jag känner fortfarande av värken i huvudet! Fattar inte varför jag får det, faktiskt, det är lite skumt ändå.

Day after today

Måste vakna 7 imorgon. Det är typ 5-6 h tidigare än jag nu blivit van vid! Hur ska detta gå till har jag ingen aning, vet bara att jag måste upp tidigt, suck.

Mitt problem är:
hur ska jag lägga mig så tidigt så att jag har orken att gå upp imorgon? Är man van att lägga sig runt 3-4 på morgonen så får man lite trouble. Tyvärr så äger jag inga sömntabletter heller. Jag har ju tablett-fobi på ett sätt, måste rensa google på alla biverkningar innan jag stoppar i mig något.

Hittills godkända tabletter som jag får inta (enligt mig själv): Ipren, Alvedon....ja, där tar listan slut!


Varför heter det Windows 7 ?

Sitter och checkar in Windows 7 Beta, det såg inte ut att vara någon skillnad först, men nu är jag tro det eller ej lite lost i allt detta! Fönster hit och dit, vet inte ens var de tar vägen! Plötsligt verkar de försvinna...Men nu verkar jag hittat VAR de tar vägen!
Detta är härligt ändå:

Där verkar fönstrena trivas!
(Finns detta kanske i Vista Ultimate? Har ju trots allt Vista Basic så jag vet inte ens vad skillnaderna är mellan dessa :S)

Har nu utforskat lite, testat grejer, jo det går snabbt - iaf hittills. Har dock inte gjort det "the right way" men skiter väl jag i, så länge det GÅR. Ska installera en massa program sen, orkar inte just nu. Har de nödvändigaste älsklingarna där så mer behövs inte right now! And oh, älskar nya Paint (mitt favoritprogram haha)!

Btw: Varför inte ett hetare namn än en simpel 7:a?
Lixom:...XP....Vista....en 7:a?

Off till städning nu, söndag trots allt, min städ/hat-dag!

Gdje sam ti ja

Jag kan väl underhålla mig med bloggen i dessa sena timmar, en jävla installation på datorn som tar lite längre tid än man skulle trott men så är det nu, nothing to do about, jo somna - men det hade kanske inte varit det bästa.

Har varit en...fin kväll kan man säga, men å andra sidan är den allt annat än fin. Gjort är gjort, man lever inte livet för att ångra saker från igår.


Får dock erkänna mig till hälften besegrad:
KYLA: Kyla kan beskrivas som antingen negativ värme eller låg temperatur. Om man tänker sig värme som energi så är kyla brist på eller avsaknad av energi.

Det var just den där delen med "negativ värme" som jag var lite skeptisk till, argumenterade för låg temperatur och avsaknad av värme/dvs energi. Men negativ värme låter bara för fel! Aja, tydligen så finns det flera som tycker att det ligger till så. Jag tycker det är cp. Säkert någon gubbe som ville vara cool och hittade på negativ värme :P

Nu blir en viss person overexited! Ja du hade rätt på denna!... men du har fortfarande inte vunnit Nobelpriset ;)

This made my day


- kako smo slatki bas smo jedno za drugo (Vi är gjorda för varandra sötis)
- hahahh gle ga!  (kolla på honom!)
- e cus da li mogu da dobijem msn (Kan jag få din msn?)
- ti to mene zezas? (Menar du allvar?)
- cus zezam zasto bi ja te lepo pitam za msn (Varför skulle jag fråga dig om jag inte menade allvar?)
- HA HA HA HA HA HA pa ti si haus :d  (*vet inte hur man översätter uttrycket* "du är haus?")
- ajde daj msn lakse je za pisanje.ok  (ge mig det är lättare att skriva där ju)
- eej smoto smotani :P  (du är klumpig)
- da li mogu da dobijem msn? (kan jag få din msn?)
- HAHAHAHHAHAHHAHA
- sada si me ljubavi iznenadila.kako se zoves.da li mogu da dobijem msn:(  (Nu gör du mig besviken, vad heter du, kan jag få msn)
- hahahahah, volim ovo vise nego ista! haha  (Jag älskar detta som fan!)

Grejen är att killen redan har min msn, vi har pratat hur många gånger som helst! Ja, till och med idag! Men tyvärr så har alla inte hjärncellerna med sig !

Han är borta från min lista nu! Detta blir ju bara bättre för varje dag! Skratt förlänger livet! ♥

Sto me gledas ;)


"Dr Murre Suresh"

They could be twins!! Separated at birth!
 
Tyckte väl att han påminde om någon, men inte kom jag på vem förran jag verkligen tittade på hans msn-bild! Haha tvillingar fan!
Jag borde ha en hel kategori om detta snart. Folk som likar folk! Haha, men vissa liknar läskigt mycket!

Så kan man också beskriva en stad

En av lärarna leker fin och säger då o då "hmm vad sa du?" och eleverna e riktiga lantisar, killarna e faktiskt snyggare än Malmös fast tjejerna e däremot inget o ha. Så nu har du fått en inblick över staden.

Bettet

Jag börjar tappa smaken för McDonalds. En orsak är att jag ätit där lite mer ofta dessa månader, och då smakar ju maten automatiskt sämre ju mer ofta man äter samma grej. Men då man hittar något som är lite halväckligt i burgaren, kan man verkligen tappa aptiten! Det hände mig idag, okej, det var inget farligt precis, men halväckligt var det!
Fick för mig att ta upp toppen av brödet, då såg jag att köttet hade typ ett bett i sig (??). Nu undrar ju ni vad fasen jag menar, jo det var precis som om någon hade tagit en stor tugga av köttet! Alla möjliga äckligheter kom fram i tankarna. Nej, den burgaren åt inte jag, fick dock äta en annan men det var inte lika mumsigt med alla tankar i hjärnan må jag säga.

En värre situation har jag varit med om, att hitta ett hårstrå i sin falafel är ingen höjdare!! Hände också en gång! Tur att jag upptäckte den, men man börjar ju må illa när man tänker på det och faktum att man kunde "missat den"....usch, usch, blää...får gåsgud!

Edit: Jag var där (McDonalds) med "Mr Rijad", så han var oxå vittnet till detta skumma. Nu lär du väl bli nöjd för att du finns med i inlägget ;)

Skumma citat

Dagens roliga citat må vara svårt att förstå utan hela sammanhang men who gives a fuck, de fick oss att skratta iaf!
1."Är det inte den där betoni od gruda?"
2."Ska vi se när jag kör in den här!!"
3. "My god i can't fel my ass!"
4. "In the name of honesty i don't know!"

En annan lite halvskum situation:
Hon går ut ur rummet, ut mot hallen
- "giiih! Jag kommer missa min serie!!"

- Vilken serie?
- Den DÄR!! och så pekar hon mot vardagsrummet och bokstavligt talat springer ut och skriker "hiss!!" och kommer ihåg att hon glömde yell out "alahimaneeet" medan hissen åker ner... jo det hördes.


När tjejer älskar sina datorer

Sitter här med A. vi är totalt inne i våra datorer, dvs inte mycket snack emellan. Eftersom vi bara har en enda kabel så skiftar vi den, jo vi är lite crazy. Är inne på NR och undrar varför min besökslista består av tjejer? Det borde väl vara killar som står för majoriteten, men ikväll verkar tjejerna ta över, coolt ändå.

This is me?

Hvala bogu pa se moze krasti :P och i detta fall så är det precis så, lista snodd från en dude, dock med egna svar..:S

1. Namn:
Inte så svårt att lista ut!
2. Ålder: 20, fan det gick fort!
3. Studerar: Folk omkring mig, men i skolsammanhang så är svaret: snart förhoppningsvis..
4. Bor: I mitt rum, med hamstern Piff i närheten =P
5. Superhjälte jag vill vara: Någon som kan 1. Flyga 2. Gå tillbaka i tiden 3. Har andra coola krafter som slår dessa =)
6. Msn: Flera, vilken vill du ha?
7. Det jag mest äter: Kolhydrater och fett!
8. Favo dricka: Ingen som jag kan komma på, men det får innehålla vatten annars är det illa!
9. Hemska/Roliga saker jag gjort: De säger att jag gillade att sparka sönder folks dricksglas "iz cista mira", hade tydligen sparkat sönder en gästs glas, som för övrigt var bredvid honom dessutom haha =P Hajvan djete. Men, men, det var väl kul för min del!
10. Hatar just nu: Nutiden (vinter)
11. Älskar: Do you really wanna know..?
12. Min typ av killar: Intressanta och roliga att lyssna på och prata med =)
13. Filmer: Komedi uppskattas alltid. Men skräck/science fiction för lite extra spänning! :D
14. Favo skådis: Har för många för att dra listan!
15. Musik: Bara det låter bra i mina öron.
16. Arister inom Hip Hop: Whats that? Har säkert lyssnat men har aldrig brytt mig om att ta reda på vilken kategori musiken tillhör! =P Kan inte skillnaden ändå!
17. Inom R&B: Se mitt previous svar!
18. Mest använda ord:  nej, asså,  shit
19. Bosniska: "joj"
20. Ställen du troligast kan hitta mig: Okreni moj broj pa ce mo se dogovoriti
21. Hur kan man beskriva mig: sömntuta, lättirriterad, förstår mer än du tror, ser ofta det goda i folk fast jag inte borde ibland, säger en sak men menar en helt annan - är du som jag , så har du inga problem med att förstå the lines.
22. Äter helst: Mat
23. Serier jag kollar på: Just nu är det Heroes, Desperate Houswives, the IT Crowd <3
24. Rädd för: Läbbiga småkryp, spöken, människor
25. Har aldrig:  En ganska lång lista, men kan ju nämna att jag aldrig varit utanför Europa!
26. Värsta jobbet jag haft: Jobb? Gillar inte det ordet.
27. Kläder: Som en dude hade skrivit "Allt som e på rea" =P Nja inte riktigt allt men ni fattar..
28. Helger: Varje helg är bäst bara man får sova hur mycket man vill :)
29. Favo parfym: Ingen direkt favorit, luktar det gott så gör det det!

The truth is...


..everyone is going to hurt you.
You just have to decide who is worth the pain.

This is how we do it


Billigt och fint? - Jag tar en av varje! =)

Ikväll är det softa som gäller, får skämma bort mig själv med godheter!

Tillåt mig att skratta, dubbelt!!



En TÖNT som försöker ragga på tjejer, på Novaraja och Kafic och det enda han har att komma med är ett skrivet meddelande som han skickar ut till alla tjejer verkar det som! Hade nog inte märkt något på själva meddelandet (även om det är samma) men namnet kände jag igen, hahahaahaha!!! Och först DÅ såg jag det, hahhaaha ingen tid att slösa på att skriva meddelande, copy-paste gäller här!!

Irriterad, irriterad!

Stör mig så mycket på vissa människor (inga namn). De kan inte prata om saker som normala människor utan stannar och hackar på en enda sak hela jävla tiden! Man säger "vi har redan diskuterat om detta, så är det!" men nej, de fortsätter och fortsätter...de skulle kunna argumentera med en hela dagen, och sedan efter samtalet ändå skicka en massa sms om det man redan pratat om! Svarar man då inte på smset så där en minut efter att man mottagit det, ja då jävlar ska det till 2 sms yterliggare för att se till att man svarar på det första smset! Och gör man inte det....så ringer det!

Människa, hur orkar du?!


Nej nu till något roligare! Har märkt att vissa av mina medmänniskor omkring påminner mig riktigt mycket om någon som man sett på TV, så nu ska jag visa upp 3 st enligt mig look-a-likes! På bilderna syns kanske inte de bästa vinklarna - men det var det jag kunde hitta! 


Kusin Fatima  -  Jessica Alba

Kusin Dino  -  Matt Dallas (från Kyle XY)

Fd klasskamrat Saman   -  åter igen en dude från Kyle XY

Visst liknar de?  =)

Lite Piff

En viss någon efterfrågade nya bilder på Piff så here you go:

  Sötis =)

Sms:ande

A:
"Kan jag nt prova to connect till din network jag hittar ingen trådlös..."

Jag:
Pa connecta då!

Man måste vara engelsk-svensk-bosnier för att förstå vårt språk!

Anledning till varför man byter msn


När källorna hotar ens liv

S4R4 - säger (00:09): u have to help me, or I could die
•°•мєℓí °•° säger (00:09): meh vad vill du ha från mig
S4R4 - säger (00:09): du e bra på det
•°•мєℓí °•° säger (00:09): ska ja trolla fram källor
S4R4 - säger (00:09): du ska hjälpa mig så e det bara
S4R4 - säger (00:10): I dont wanna die young

Wake me up when jan-feb ends!

Nu är den där väldigt kalla perioden här igen, har två par strumpor på mig och jag fryser om fötterna ändå! I hate this time! Minns förra året, svinkallt! Då de hade stängt av elementen och allt, det var som att sitta ute, gick till skolan bara för att inte frysa hemma! Crazy!

Men något positivt finns där ändå med den här tiden, våren är på väääg! Yees, call me crazy men den är på väg!  Snart så kan jag tassa omkring fritt utan att ha ont i tårna pga kylan!

En annan grej som jag totalt glömt bort de senaste åren: jag brukade älska våren! Våren var tiden då spännande grejer hände, då man hade sommaren framför sig och kände sig lycklig ofta utan några anledningar egentligen. Jag måste hitta tillbaka till den där känslan fan! Var tog den vägen?

Morfar is the man!

Man kunde höra honom från sovrummet: "Ma mrs ušlo jedan!" "Ušlo" är hans favoritord nu för tiden och används riktat mot personer han för stunden ogillar!

Sta je bilo je


Varning

En komisk bild, men hey: safety goes first, right!?

Man får bry sig även om de minsta! =)

Goodbye

Kucam ti poruku ko oprostajno pismo mozda smo mogli sve a zao mi sto nismo Kucam ti poruku ko oprostajno pismo mozda smo mogli sve al sada vise ne

Då man vill

Om man vill så kan man. Om det sen visar sig att vara omöjligt, så är det endast för att man inte velat/försökt det tillräckligt.

Yes, ingenting är omöjligt. Det ska jag ha i tankarna.

Mozes imat moje tijelo ali dusu ne


Idi, idi. Idi dok se vidi

Läser en gammal konversation, vill bara skratta rakt ut så roligt det är att läsa den! Tycker nästan att det är lite tråkigt att jag inte kan sätta ut det här så att jag kan påminna mig själv om detta från överallt!
Det är synd om vissa personer som trodde sig att allting skulle bli bra igen, what goes around comes around!

Ko je ovdje lud, pa se sam za tugu otima?
Ko je kome kriv, neka neko drugi otkriva.

Aldrig igen.

Gott nytt år!


RSS 2.0