Jer ja sam zmija a ti si zaba zaba ;)

Att en runda på stan kan göra en så trött är ju lite konstigt. Rijad springer alltid som en galning, han kan aldrig gå normalt, man får springa efter honom nästan, så jag är ganska säker på att det är orsaken till att jag är trött!

En händelse som jag bara måste dela av med här, han hade hela ingången att komma in genom till McDonalds igår - och han får dörren i huvudet! HAHAHAHA! Blåmärket höll hela kvällen, och den var inte liten! =D Rakt i pappan!




Stara nena se pokrila ;)





Annars Melodifestival snart, den jäveln ville vägrade kolla på melodifestivalen hemma med mig, det är lungt...när du minst anar det så ska jag också vägra! ;)

Nermin ville faktiskt dit när jag pratade med honom för en stund sen, för det är ju i Malmö, lite sent tänkt dock!
Vad som gör mig argare är att när jag kom hem från stan och sa till morsan att det var 3 fulla 85-bussar på väg till Arenan så säger hon:
- "A men E.ON sponsrar ju Melodifestivalen, jag kunde fått biljetter om jag ville..men jag visste inte att det var i Malmö!"
Typiskt!

När jag tänker efter så är det härligare att titta på det hemma i sängen ändå. <3 

Jer ja sam zmiiija a ti si zaba zaba...!!

Hemma

Skulle haft skola kl 8, men jag var för lat för att ta upp mig ur sängen. Sen så hade jag ju också bestämt redan igår att jag skulle sova ut idag, så är det med det! Det enda jag var lite orolig för är att vi skulle ha en "dugga" idag. Vet inte hur smart det är att missa en sådan, men han sa ju att det inte betygsätts utan bara är till för att kolla om vi hänger med, och det gör jag ju i alla fall hittills.

Idag ska jag ägna mig åt pyssel hemma, har en massa saker som "måste" göras!

- Städa rummet är prio ett! Hatar då jag knappt kan röra mig i det pga alla saker överallt!
- "Städa" datorn, får försöka mig på att installera om grejer i den, experimentera, se om det blir lite bättre, vilket det borde bli. (Denna punkt kan dock vänta...ingen brådska!)
- Hur konstigt det än låter ska jag plugga! En timme räcker!

- 244444! Kvällen/natten måste avrundas meed åtminstone ett avsnitt av 24! Annars sover jag inte bra.

Risifrutti

Proppar i mig Risifrutti, vet inte vad det är med mig och Risifrutti den senaste tiden men den håller mig igång.

Att beskriva dagen har jag ingen ork till, ibland är det inte ens lönt. Men jag förundras fortfarande över människors sätt att vara...Vissa saker kommer jag bara aldrig att förstå. Även om jag väl förstår handlingarna och vad de orsakas av, så förstår jag inte hur en människa gång på gång kan ändå välja det.

Var är min kalender?

Det är så mycket man tillåter. Ett nej är så enkelt att säga. Nej. Thats it.
Vissa saker i livet är kanske bättre att bara hålla kvar i tankarna, inte låta det övergå till handlingar. Även om man hade gått över hav för något, kanske det ändå är bäst att i slutändan bara låta det stanna kvar.. där det är. Gräva undan det och helst inte ta fram det igen.


Necu da se svadjam, necu dalje pridike rijecima da gadjam tvoje lose odluke

Kvällens loser talar

Ja, jag är nog det värsta Kronprinsens bowlingsbanor har skådat!
I mean it! Som förlorare kan jag dock trösta mig med: det var i alla fall kul?


Hur orkar ni?

Är det jag som är för lat eller är det killarna som verkligen tar det här med muskler och utseende på största allvar?
"Hälsosamt" yeah sure, ät inte skräpmat då hela tiden!

Min DrPhil-polare är dock en helt annan historia, han är å andra sidan fööör hälsosam! Herregud har du någonsin provat på choklad? Det ska då alltid vara nyttigt och bra för hälsan. Man kan omöjligt ta fram en godisbit eller något framför honom utan att han ska kommentera hur onyttigt det är och komma med råd. Godis? Neej, naturgodis! Haha!

Hur orkar dessa personer, var kommer motivationen ifrån? Jag hade aldrig orkat typ föra en lista över vad jag stoppar i mig för att sedan må dåligt för att jag åt en Snickers i veckan. Inte heller hade jag orkat vara så motiverad att träna var och varannan dag!

Det är helt enkelt för att jag inte bryr mig!

Men jag beundrar er som har bestämt sig för saker och verkligen kan hålla fast vid dem! Det krävs stryka! Beröm för det! 

Behind these hazel eyes


Zombien är här för att ta dig!

Någon sorts vit mask på ansiktet.

Herregud, hade jag stött på den här bilden (inte själva bilden: tjejen!) i mörkret hade jag sprungit för livet! Jo, så hemsk är det!

Tur är väl att det finns en ljusare sida hos zombie-tjejen - då hon inte har på sig the mask!

19/2

För er som inte visste så skulle denna dag (egentligen igår, men en ny dag har inte kommit än!..) handla om tillfällig galenskap! Yes, det var "Temporary Insanity Day" och minsann var det en lite galen dag, även om det inte var menat att den skulle bli det!

Till att börja med så gick jag till skolan (efter att jag suttit uppe till kl 5 på morgonen och fixat en final touch på rapporten + opponeringen) i olikfärgade strumpor! Det var inte såå dåligt, en ljuslila och en mörklila var det, så lite koll på det hela hade man! Hade svårt för att rota fram ett par bekväma strumpor då jag behövde dem, så jag bara tog av det som erbjöds utan att rota....det var ju ändå inte så att någon faktiskt skulle se dem genom stövlarna!

Väl i skolan så hade vi opponering, och själva den var ju något extra i sig. En vild diskussion uppstod då en tjej plötsligt fick för sig att, nästan ur ingenstans, hävda att Darwins teorier var fel och att han var en kvinnoförtryckare! Detta för att han hade publicerat en bok där han påstod att kvinnor var mindre intelligenta (pga deras hjärnvolym) och att man förr trodde att jorden var platt och att det också visade sig vara fel.
Man har rätt till tankar ju - men grejen var att detta inte hade någonting som helst med ämnet "IT" att göra!

Om Darwin har varit en kvinnoförtryckare, eller inte, är nog inte relevant för hans, till en stor del, accepterade teorier, eller!? Hon menade att: om han hade en felaktig syn på kvinnor då kan hans andra teorier omöjligt vara korrekta!
Klassen gapskrattade nästan och läraren tittade lite förskräckt på henne - och försökte förstå. Gruppen som fick kritik satt och visste inte vad de skulle försvara sig med för att de aldrig ens hävdat att Darwin skulle ha rätt, det är ju inte det som rapporten handlar om! Tyckte det var hur kul som helst, då någon börjar attackera någon annan - just like that utan att ha något att kritisera egentligen....

Väl hemma var jag så trött att jag satt på soffan och stirrade på väggarna omkring i typ någon timme...sedan blev det film med Riki senare mot kvällen.

Och nu ska jag drömma sött -> inget att skriva/plugga på i 3 dagar! Soft...



Varför sitter jag på golvet?

Jag har nu insett att jag spenderar mer tid på golvet då jag skriver på datorn än vid något bord här hemma eller i sängen (sängen brukade vara standard).
Varför i helvete sitter jag på golvet? Det är ju inte precis så att jag inte har möbler hemma, jag har för fasiken två fullt möblerade lägenheter till mitt förfogande, och jag sitter som om jag inte ens har tak över huvudet - på golvet!

Vem vet, jag kanske känner mig tryggare på golvet?

En bild säger mer än tusen ord


Skön låt


Älskar rösten, älskar låten, älskar bara allt med detta.




Ont i magen så som jag skrattar!

Sitter o diskuterar vissa grejer med en nät-kompis, och vi skrattar så! Jag har bostavligt talat ont i magen så mycket jag skrattar! Och så här gott har jag inte skrattat på länge! Inte ofta jag verkligen brister ut i skratt så att jag själv måste hålla för munnen för att inte väcka andra i byggnaden!
En av de främsta anledningarna är mitt arbete som ska lämnas in kl 11 på morgonen/förmiddagen.

Anledning 1
: "Använd teplates att minska kuster samtidigt som en viss grad av cosomization. (Alternativ: göra allt från scratch, ingen anpassning.)
What the hell skriver hon säger jag bara!?!

Anledning 2:

Jag har tydligen fått in den andra medarbetares del av arbetet! eh, NICEE!!.....???...någon som kan förklara det här??


Snart går min egen deadline ut, kl 5 är jag out of here! Och imorgon, rättare sagt om några timmar, kommer bli en väldigt intressant dag!

Jag kan inte..sluta skratta!!!

En vacker låt..


..som jag råkade snubbla över på nätet.

Inga barn för mig nej!

- imorrn ska ja va barnvakt cuvat cu dve curice koje su me pljuvale prosli put dom gick runt o spotta i lägenheten
- good luck hahaah tejpa munnen på dem... och fingrarna så de inte ha ta loss mun-tejpen haha
- du ska inte ha barn va
- absoult inte
- hope so

Den 13:e

Jag överlevde. I alla fall 3/4 av dagen, finns lite kvar men jag tror att det värsta är över. Man kan aldrig veta, men som sagt det finns en bra chans till att jag överlever. Jag överlevde ju tentan idag, det känns inte riktigt som om man har skrivit tenta, kanske för att jag inte hade panik inför den.
Allt som allt så har dagen varit bra och nu känner jag mig trött av någon anledning, måste också fortsätta skriva så jag får inte slappa än! Men huvudvärken kommer sakta med säkert...och då den slår till är det bara 24 som gäller....all night...

but in the end it doesn't even matter

Har så stark huvudvärk att jag känner att jag kan svimma när som helst. Har en känsla av att någon lagt en tegelsten på huvudet på mig och trycker nu ner den mot mig samtidigt som tre andra trycker från sidorna. Det känns verkligen in i fingertopparna....har haft lite konstiga dagar, orkar dock inte skriva om det nu, en annan gång.

Rätt att köpa


Ja, som ni ser: med rätt att köpa!!

Kört fast i Visma



Jag har någon fråga till kvar, och så kör man fast, typiskt. Aja, bättre det än att vara som en humla utan huvud innan man ens börjat! Jo, har erfarenheter där också!
-En tjej ringer mig och frågar hur man laddar ner programmet (??), det borde hon gjort typ i början av veckan, men jag ger henne koden och instruktioner.
-En annan ringer för att fråga om vad det är vi ska göra och hur man hittar omkring. Får guida henne snabbt.
-En tredje ringer och frågar mig hur man gör om man inte har skrivare hemma, alltså hur man redovisar saker utan att behöva skriva ut dem.
-En av dem ringer igen och kan inte få igång det.
En fråga till alla dessa: Ser jag ut som någon informationscentral? Visst, jag hjälpte ju så klart alla så gott jag kunde, men det är lite roligt att jag får sådana frågor, första gången jag ens ser programmet... har ju inte ens själv gjort alla uppgifter!

Men läraren vågar ingen fråga för att han har tydligt sagt "you're on your own people!"  och den sista i världen man ska fråga är honom då! Livet är hårt.

Har i dagarna beställt en massa saker. Inget jag direkt behöver, eller nja, en del behöver man, men resten är mer eller mindre vardagslyx. Har väl den där perioden nu igen, Meli behöver saker som tröst.  Sen så har jag ett vinnande bud på tradera, eller ja två, wohoo, hoppas jag får grejerna!

Det ju roligt att vänta på något! (Dock inte tjejveckan!!!)

Måste sova snart

Har huvudvärk och vill sova men kan bara inte lägga mig ner, känns som att jag kan göra annat än bara sova genom tiden. Sjukt tankesätt men den processen vill inte stängas av i huvudet. Så jag sitter och tänker.

Piff tassar omkring, man bara ser en liten mörk liten boll som är i farten då och då, hon försökte gräva sig ut ur buren (trodde hon), tur för henne så fanns jag vaken och kunde underlätta det hela genom att bara sänka ner handen i buren. That's all it takes, hon klamrar sig fast i handen och man kan nästan se att hon är som en liten ivrig unge efter lek då jag tar upp handen - she follows! Så ivrig är hon, sätter klorna i handen på mig nästan för att hissas upp till friheten. En sötnos är det hon är. Sen springer hon omkring lite, och så fort hon tröttnat tar hon in på favoritstället: garderoben. Där slocknar hon i mina rosa mjuka mys-sockor. Hade jag varit en hamster hade jag också gjort det valet! Nu hör man inte henne tassa omkring mer, det betyder bara en sak: garderoben.

(Nej det är inte Piff, men en bild jag råkade googla fram en gång i tiden, skulle man ändå råka spilla lite mörk färg över lillen så skulle vi haft en Piff-kopia)


Ska lägga mig nu, men först måste jag göra lilla Piff besviken genom ta ut henne ur det goda myslandet. Ja, jag måste också få sömn. Tyvärr Piffic, livet är hårt.

Jag fick en..


..ros ikväll.

Tack, den var fin. (Nog den största jag fått också!)

Snacka om köp- & säljmarknad


"Topplistan"

I just had to! Haha!

For what it's worth ...



Efter att jag skakat av mig den där tönten (inlägget under) så kommer en annan vän och visar mig något en en tjej skrev till honom, det var något i stil med att hon inte pallade med honom mer. Sen tillägger han också "nej, det är inte min brud"...eh...Killen har en tjej, och tydligen intresserade han sig för en annan också! Jag förstår inte detta modet, vad är det med alla?? Var har äktheten tagit vägen? Alla ska vara så falska hela tiden. Han älskar säkert sin tjej (har iaf fått det intrycket förr), men vad i helvete söker han hos den andra tjejen då?? Vad är det han ens försöker ha med henne? Sen blir han ledsen för att hon inte vill, herregud, att han vågar ta upp detta med någon annan som om det skulle varit ett  vardagligt problem. Typ jag har en brud men den andra bruden dissade mig, vad ska jag göra?

Nej fan asså nu har jag tappat förtroende för hela det manliga könet!!

Whats wrong with people?

En av mina msn-kontakter är på mig som fan de senaste dagarna och vill träffa mig desperat. Bryr mig oftast aldrig ens att svara på hans "Hej" just för att jag verkligen inte har lust att prata om saker med honom, undviker honom verkligen, men hittills har det också varit utan anledning. Det blir alltid "jag måste gå". Men ikväll kom han med något nytt, nämligen att "han ska besöka sin bror i Malmö". Hepp, fint för dig, tänkte jag. Men sen så ska han utveckla det också, och där knasar han allt. Vad är det han knasar? Jo, hur killar tänker!

Han: posto mi brat zivi u malmö kad dolazim kod njega da se vidimo moze  (Min bror bor i Malmö, vi kan träffas då jag kommer dit)
Jag: nema potrebe da se vidimo  (Vi har ingen anledning att träffas)
Han: zasto onako radi druzenja, sta mogu ocekivati kada imas decka, a dole cu mozda cesce dolazit jer buduca mi zivi u malmö (Bara för att umgås, jag förväntar mig inget men jag kommer vara där mer ofta för min blivande bor där)
Jag: ok, pa sta hoces od mene onda (Vad vill du ha från mig då?)
Han: pa zasto sam rekao buduca znaci jos nije samnom (Sa blivande för att hon inte är med mig än)
Jag: haha jooj
Han: sto znaci moze se promeniti dali je tako (Det går ju att ändra, eller hur)
Jag: haha nije, jer dok si sa jednom nema drugi  (Nej, för är du med en så har du ingen annan)

NU har jag en anledning att undvika dem människan!
Att folk ska vara så sjukt falska. Har inte träffat någon kille på hur länge som helst (kan inte ens minnas tidpunkten??) som ens visat sig vara i närheten av det som borde kallas normal, alltid något jävla psykfall eller IQ-befriad idiot. Where did the good guys go??

Det var längesen jag klagade.

Det är jobbigt då man måste göra grejer, men vet inte vilka man ska börja med först - för att de är så många! Jag befinner mig i just en sådan situation nu. Önskar att jag inte gått till skolan idag, för mitt i allting fick jag en till uppgift, som jag verkligen inte behövde! Det jag tröstar mig är att det inte är helt omöjligt, in fact inte omöjligt alls, men med så många saker, samtidigt, blir det något helt annat!
Typiskt för mig, min vanliga tur kan man kalla det, så hamnar jag i grupper där folk antigen inte är närvarande eller inte intresserade av att få arbetet gjort eller, kanske den värsta sorten, någon som klagar hela tiden på att jag "aldrig är där och gör saker med dem" när det i själva verket är jag som gör det mesta av själva arbetet(?)! Sådana kan få en att framstå som en idiot, och av ingen anledning alls egentligen! Har hänt att jag skrivit min del (i tid)+ hjälpt en tjej med att skriva sin del hela dagen och ändå får hon högre betyg än vad jag får! Wtf? Hur går den ekvationen ihop?? Orkar inte klaga för med sådana människor går det inte att prata med. Jag kan ändå inte bevisa något så jag gräver ner stridsyxan.

Idag var ingen av tjejerna från den nya gruppen i skolan även om det var bestämt att vi skulle ses, det börjar stinka lite där redan nu..Vi skulle bestämma en hel del grejer, men lite svårt att diskutera med sig själv, så jag får  väl ta fram det lilla av hjärnceller jag har och påbörja arbetet själv, jo jag är van vid det nu för tiden.

En sak till: jag har ont i mina fötter! Av någon anledning så klagar de också! =( För att inte tala om illamåendet!

RSS 2.0