Gott och färgglatt!

Jag kan inte ens låta bli att tänka på att denna väntar i kylskåpet!
Jag måste ha! Känner redan smaken i munnen! Jaam!

image2

Mamma is da kocken!

Rädda XP ?

Microsoft ska sluta upp med försäljningen av XP den 30 juni i sommar, det verkar ha gett upphov till väldiga protester bland folk. Personligen så gillar jag Vistas små finesser då det innebär att jag inte behöver anstränga mig så mycket för att leta upp filer i datorn, yes jag är lat, sen så har jag inte hittat någonting jag stör mig på - än så länge, så för min del har jag inget att protestera mot!

Men för alla er andra som föredrar Xp framför Vista, kanske det vore något att lägga in en så kallad protest själva,
yeah så får vi se vad det har för nytta här i världen..



Det kommer bli intressant att se om det verkligen kommer in många protester och om det faktiskt ändrar XPs "öde" i detta sammanhanget! Can't wait to see that!

Höjdare

Oh sjuka tider! Man kan dock inte kämpa emot, så man har inget annat val än att hänga med. När man ändå måste ligga där ofrivilligt och ha ont kan man väl lika gärna ta vad som erbjuds. I mitt fall är det TV:n, det är inte ofta jag ligger där i tvsoffan, men när jag väl sätter mig ska det banne mig finnas en orsak för hålla mig kvar där!

Förr så fannas det en massa bra serier/bra filmer som visades men numera är det mest trams som är på tv, men ibland underhållande trams! Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle se ett enda avsnitt av Philip & Fredrik men igår hände det som inte fick hända! Jag satt som klistrad vid TV:n med chips, kakor och 100 höjdare i USA! Och enligt mig måste något antigen vara riktigt roligt, eller överdrivet sjukt för att jag ska gilla det när det kommer till sådana här program, detta var definitivt det sjuka! Thats why I liked it!

Läser en artikel som har med min absoluta favoserie, Jericho, att göra med. Först läggs serien ner, pga för få tittare, sen blir CBS bombat med jordnötter (bokstavligen!) så att de beställer in några avsnitt till, för att igen LÄGGA ner serien pga få tittare, "endast 6 miljoner/avsnitt"!

image1

Så på tisdag blir det byebye Jericho, jag vill inte. (Har lust att själv bomba CBS med jordnötter nu!)

RSS 2.0