oh minnen..

Hittade min 2006/2007 kalender från gymnasiet, oh vad jag älskar att bläddra i dessa gamla minnen! Eftersom jag gör en liten notering för allting så finns där lite roliga saker att hitta också, inga storheter bara små noteringar ur livet...

De glada:



De mindre glada:


Alla är de goda ändå =)
Önskar jag kunde gå tillbaka till dessa år, allting var så...bättre och mer känslofyllt!

Från balkongen!



De blev nästan dödade av Rijad då han drog själen ur dem (dvs drog dem ur jorden då de växte som bäst), men titta vad de har blivit av dem nu! De verkar ändå trivas här uppe!

Nu till mina andra små älskningar, morötter! Min första egenodlade morot ser ni här nere! Det var nog den godaste just för att jag vet att jag väntat så länge för att stoppa in den i munnen! Mums!


Var tvungen att dra upp den - de hade det lite trångt ändå.

En Runda

Idag blev det en runda till Helsingborg och Landskrona, bilder följer nedan..

Helsingborg



Och lite Landskrona

Visst blir det roligare ju fler man är

Idag var kusinen från Danmark här också! Vi gick ut en runda, men när det inte finns någonting som helst att göra i stan (då allting är stängt, midsommar ju) så får man väl underhålla varandra istället!
Det var en intressant runda ändå... med mycket skratt! =)






Av någon anledning så gillar han att visa upp sina bakre delar.


Zlatan har tydligen väldigt stora fötter!

Detta var de mindre lyckade händelserna under rundan:
1. Så går det när man inte tittar var man stampar, och att trampa i något oönskat är ingen höjdare!
2. Ta aldrig av dig skorna, någon kan få för sig att slänga dem i en fontän!Ja, det blev väldigt blött där...

Och så en normal bild (så normalt det blir i alla fall):



First day


Det är faktiskt min första officiella dag på något "jobb" - någonsin.
Hade suttit ganska sent natten innan så jag gäspade mig genom hela dagen, yepp, somnade nästan! Jag som hade planerat att lägga mig tidigt och sova ordentligt så jag var utvilad, heh, jag var nog allt annat än utvilad idag! Så fort jag kom bad jag att timmen då jag skulle hem skulle komma så fort som möjligt så att jag kunde SOVA! Jag har aldrig saknat min sömn så mycket som idag!

Kusinerna suger dock en stor mängd av min energi, de är stora energislukare dessa dagar, om inte Riki hade hämtat Wii så hade de säkert hängt på mitt huvud nu också!

                *Min morfar tackar honom speciellt för detta underverk i vardagsrummet!*

Okej

Det blev ändå ganska okej, oväntat bra faktiskt.

Efter att ha stirrat på varandra och surat så blev vi äntligen sams, och det tack vare en 15-årig! Ja, det blev perspektiv på det hela. Sen gick vi på bio: jag, Rijo och vår lilla Dr Phil till 15-åring (min kusin!)!


När han kom in beställde han typ dubbelt av allt, 2 feta popcornpaket och dubbel läsk till sig själv! Vi var tre, och hade 4 av de största muggarna jag hade sett av läsk! Och just det, kinder ägg på bion?
Nu till det intressanta, jag var nog den enda som faktiskt var tyst i biosalen, de två höll på som de var tio år yngre än vad de egentligen är! När de hoppande människorna från byggnaderna visades höll Rijad på att skratta ihjäl sig...?....men då scenen med de hängda människorna kom (den plötsliga) så hoppade han nästan ur stolen! HAHA! Han som tyckte det var "roligt när det är läskigt"..yeah, sure...Sen flög det popkorn överallt till och med ifrån sugröret från deras mun! Ja, mer behöver jag inte säga....





Rijo åker...
Vi fick ta farväl av varandra - ordentlig då Men en massa mys blev det i alla fall!

Ballerina

Ballerinabild, precis innan han åker! Nu får vi hoppas att han kommer hem levande så jag kan krama sönder honom igen!

Aq-va-kul rivs - neej

Oh, varför just i dessa tider!? Jag som ville kunna gå och plaska omkring i vattnet! Det var så länge sen jag var där och det var också det enda stället som jag älskade att gå till!
Äventyrsbadet - det var rena himmelsriket för mig då jag var yngre. I hela tråkiga Malmö så fanns det något för mig också!



Men å andra sidan, det är ju klart, om det har funnits där år 1956 så är det ju inte konstigt att "det blivit gammalt",  52 år!
- Det är inte lite det för ett bad.

Bilder från vårt ödelagda älsklingsbad! =(



Sista bilden är en historia i sig - man kan säga att så fort läraren vände på huvudet så var det "låtsasimmning" i full fart..Vem orkar simma fram och tillbaka hur många gånger som helst utan att göra en liiiten liten paus??

Sen minns jag "stoppa-bikinin-i-rumpan-åken"! Haha, vi nästan ramlade ut ur banan! Tur var väl att det mesta var helt stängt så att kunde knäcka oss där inne i tunneln utan att faktiskt ramla UT!



Bilder tagna från..

What a day


Vill helst glömma dagen idag..också.
Är rätt så trött har inte sovit alls, får hoppas att det går bättre i natt, kan dock bli trögt med tanke på att hela ens närvaro är fucked up!!
Aja, det blir bättre...det är på väg! Sommaren är på väg...Snart så är jag pigg och glad igen! Snart så....

God bless em!

Hittar en skum sida, med en skum text och en minst sagt skum bild!

"Tänk dig att du kör i England. Du har fullt upp med att hänga med i vänstertrafiken... Så får du se detta! Inte undra på att Gud försatt dem på en egen ö"



Good luck!

What if?

...frukterna/grönsakerna såg ut så här?


Vissa ser riktigt mumsiga ut, andra har jag verkligen svårt att tänka mig smaken av!

RSS 2.0