Drömmar

image13


Har haft väldigt underliga drömmar de senaste nätterna, allt från onaturligt lugna gator till tornadon som sveper omkring mitt rum!

Väldigt varierande drömmar, bara en sak verkar dessa ha gemensamt: människorna! I varje dröm som jag haft så har någon varit där och hjälpt mig ur det stora mörka i sista sekunden....Ingen av dessa människor var någon som jag faktiskt känner så där jättebra, det var ansikten som man sett då och då...eller bara känner till så där lagom, någon man ser ibland...

Varför dyker dessa upp i mina drömmar?? Känns som att saker från mitt förflutna blandas med saker som jag nästan egentligen inte har någonting gemensamt med....läskigt säger jag bara.

Skön dag

Vilken underbar dag! Solsken och allt! Och till saken hör ju till att jag inte varit ute på 3 dagar så att komma ut och se hur det har blivit grönt i träden, och hur blommorna har blommat ut gör hela min dag bättre!

It's so beautiful out there! Längtar tills det blir liite till varmare så att jag kan ut och ligga i gräset , sola och slippa tänka på allting!

Och nu mår jag så bra att jag faktiskt tänker p l u g g a !! :D

heejs!

Konstig kväll

I don't like this day.

Det har varit konstigt hela dagen, ingenting har varit som det ska. Det är en dag man ska vara rädd för, en dag där allting kan hända.

Eller jag kanske inte ska planera dagarna?

I just dont know

image7


Med rätt att vara confused!

Det finns så mycket som snurrar omkring i både mina tankar och omkring mig just nu och jag känner att jag vill vara - på alla ställen samtidigt!

Morsan är på Hilton med företaget, min pojkvän å andra sidan åker (också med "sitt jobb") till Italien och här sitter jag ensam ikväll, och vet inte i vilken ände jag ska börja!

Jag kan ju börja med att säga att skolan verkar gå åt helvete (nåja, inte bokstavligt, även om jag önskar att den gjorde det ibland). Känner mig så omotiverad man bara kan bli! Som om jag vore fängslad och tvingad!

  1. Ogillar kurserna, lärarna verkar inte ens veta varför de är där (?).
  2. Ogillar starkt en del av människorna där! Finns det ingen normal i min del av skolan? Menar att jag ogillar deras sätt att bete sig på, rent idiotiskt! De flesta hade nog platsat i skogen med sitt beteende eller som utställningsdockor (med sin hjärna och utseende - det dem gör sig till!)!
  3. En känsla som jag bara har angående allt detta! Grr
Annars sitter jag och bläddrar i programkataloger - för tjugoelfte gången! Nåja, tänkte försöka mig på något i Lund  (*gulp*), när jag ändå inte vet vad jag vill, vem vet, det kanske går bättre där. Annars har jag ju alltid mina "ko fol" kurser och väldigt engagerade lärare i programmet att fortsätta med om allt skulle skita sig. Nåja, jag får i alla fall motion genom att jaga dem jämt.




Dagens s.k. "teknik"

image6


Morsan fick på ngt skumt sätt reda på att maskiningenjören till granne värmer sig på - varmvatten! Och varför detta? Jo, för att vår fina hyresvärd tycker att 19 grader inomhus (vid sol) är varmt, så att inget element fungerar! Vi fick reda på att vår granne hade sett dem installera ngn pump som gör att värmen inte skulle kunna komma fullt upp till de sista våningarna! Wtf? Men i hyran ingår "värme", alltså betalar man för att frysa hemma!

Smart som han är så utnyttjar han det som är gratis - nämligen vattnet!

Så people out there in da Rosengård-hood: Sätt på varmvattnet och låt det rinna hela dagen! Inte bara ger det varm ånga, men också skyhög vattenförbrukning till dessa som tar betalt för något som knappt/inte finns!




Vårtider

image5


Nu är kämpandet med blommor, jord och krukor över! Igår var köket i kaos just på grund av detta, jord överallt och blommor till och med på spisplattorna! Så går det när man vill ha de små färgglada älsklingarna! Men nu är de på plats i sina krukor och i växthuset - där de trivs som bäst!

Har också planterat paprikor och pumpor (paprikorna har redan grott), men jordgubbarna (som jag senare tänkte köpa) är nog ändå de som är mest eftertraktade! ♥

Oh its crazy..

Har varit som nedslagen de sista veckorna, sjuk och trött på allting...

MEN nu ska det bli bättre (har jag lovat mig själv!)!  Har till och med pluggat idag -wow, ett stort steg!  Med tanke på att jag inte rört något som har med böcker att göra dessa veckor...


En skön grej:
image3

RSS 2.0