3 dagar kvar!





3 dagar kvar sen är jag leedig! wohoo! Okej, kanske inte något alla önskar sig, de flesta vill ju ha ngt att göra - men inte jag! I like att softa! Om ändå hela augusti kunde vara så här solig! Nu mår jag illa av allt godis jag stoppat i mig under dagen....

Menar de allvar?



Har det verkligen gått så långt att vi behöver en manual för hur vi ska klara oss efter en liten semester/helg?

Det är ju helt löjligt att man ens skriver om sådana här saker i tidningar! Har mänskligheten varit utan dessa under hela sin existens så klarar vi oss nog utan ett tag till! Snart kommer instruktioner om hur vi ska gå upp ur sängen för att klara av dagen på bästa möjliga sätt!

Puuh!

Ne misli da je kraj



Znam da ti nikad nije bio ni do kolena
    od njega bolja si za ljubav imas vremena
        ne misli da je kraj vec nova sansa, znaj
            Ne, to nisam ja gde je ona sada
                ne, i nisam ta koju zove draga
                    ne, ti nisi ta koja ce da pati ne, i nemoj mu to zadovoljstvo dati


                Covek koji lako se predaje takav nije ni bio za mene

                                budi svoga srca CARICA on je samo jos jedna kukavica!


Naaw


Stackars liten =)




iFånar

Alla har hört talas om den: iPhone!

Nu har jag sett en "live" dessutom, killen har också fallit offer för denna stora ståhej kring en mobil (iFåne-stämpel på honom också!) och införskaffat sig en sådan.

Det är alltså en dyr leksak för vuxna barn!

Hände dock en rolig grej idag, det finns någon funktion som svarar antigen "Ja" eller "Nej" då man trycker en knapp...

Jag ställde en fråga och den skulle typ "svara"...

Jag: Älskar han mig?
Den: Ja

Han: Håller hon fortfarande på med Admir?
Den: Ja

Han: Ljuger hon för mig?
Den: Nej

Han: Ljuger DU (riktat åt själva mobiljäveln) för mig nu?
Den: Ja

HAHAHA, vilken kaxig mobil! Kan ju tänkas att den inte saknar humor i alla fall! =D



Take me with you



Do you think that you can put this all behind you?
We’ll never go back to the way it was
Maybe I’m still holding on
To a part of you that’s gone
And now it’s time to move on





A new begining

Människor som får en att må dåligt bör man göra sig av med så fort som möjligt. Jag vet inte vad jag skulle med en sådan människa till? Det är nu man ska förtränga och låsa iväg alla känslor för att kunna vara stark nog för att gå igenom och överleva detta. Stegni scre preboljeces, som Selma sjunger....

Det som gör mest ont är att han aldrig kunnat erkänna det som plågat mig, och det får jag leva med. En vacker dag kommer det bli så oviktigt att jag kommer att skratta åt det då jag sitter där och kommer ihåg ungdomens år. I värsta fall kommer jag gråta.

Men nu får glaset vara halvfullt, framtiden finns framför mig och människor kommer och går...hela livet går ut på att leva i stunden och det är det jag nu ska fokusera mig på.


En låt som mig att bli glad!



Papegojkärlek




Äntligen fredag!! Gud vad jag längtat till denna dag hela veckan! Har mått skit hela veckan (tjejproblem av olika slag!) så nu är det dags att det vänder till den goda sidan!

Okej....uh...fredag...vad ska jag göra först? Ska nog inte försöka hinna med allting på en kväll, för då blir ingenting klart och allt påbörjat. Nej jag ska nog softa ikväll, yes det låter gött.


En lite knasig dag på jobbet

Som rubriken kanske vibbar om så gick ett och annat snett idag.

- Tjej 1 ringer till BG och undrar varför de inte kan höra henne, hon hör ju dem bra....svar: mikrofonen var på huvudet!

- Jag lyssnar på vad en kvinna (på telefon) bokstaverar till mig, av 5 namn+ adresser lyckas jag skriva rätt på...ingen?
Hur lyckas hon uttala "Kjell" så att det uppfattas som "sis"? Efter en del av research fattar jag att det är samma människa som betalt in och alltså hade jag namnet framför mig hela tiden! ...på alla 5 människorna/företagen! Till och med när hon tar bokstav för bokstav går det så snabbt att man inte ens hinner uppfatta vad hon säger!

- Tjej 2 trasslar in sig (sittandes på en stol då!) i telefonkabeln så att det fastnar under stolen så att tjej 1 måste dit för att "hjälpa henne ur"...

- Jag försöker ringa BG, 3 gånger i rad slår jag fel nummer (och jag var helt fokuserad på att få det rätt alla gångerna!)....tyckte väl att det var skumt att det började ringa innan jag ens tryckte ner alla siffrorna!

Sen så försökte jag hålla huvudet uppe hela morgonen och kämpade för att inte somna! Som om det inte var nog hade jag ont i magen hela dagen - och det var slut på Ipren hemma..tur att någon hade en på jobbet annars vet jag inte hur jag skulle överlevt dagen!

Nu har jag huvudvärk...just my luck!

Jag har verkligen ingen tur!

Igår var det alltså en jobbig tvätta-håret dag - för det var en söndag! Och just för att jag klagade på dagen så gav den tillbaka lika ont till mig!

Det här händer:

Jag sätter huvudet under varmt vatten och lägger en massa schampo för att "rengöra ordentligt" (i mina ögon blir det mer renare ju mer jag tar så jag sätter typ 3 gånger mer än vad som är rekommenderat).
Mitt i allting så försvinner det varma vattnet och iskallt vatten rinner ut nu! Jag blir arg som fan och börjar svära på alla möjliga tillgängliga språk som finns lagrade i huvudet! Vattnet vägrar ge sig så jag går ut ur badrummet med vitt huvud och ska ut till andra lägenheten för att ringa på till mormor - jag planerar alltså att attackera hennes badrum!

Nähä, låst var det och ingen som öppnar! Jag går tillbaka och försöker igen, inget jävla varmvatten! Jag tar en runda i lägenheten på jakt efter nycklar och gör ett nytt försök, nu har jag med mig alltså både mobilen (någon kan ju ringa mig för att säga hej medan jag e i badrumet!), schampoot, handduken, nycklar och ska iväg och öppna lägenheten för att tvätta av huvudet!

Nähä, inte ens det kunde jag - någon var där inne och duschade för fullt! Kunde de inte valt ett bättre tillfälle! Då går jag ut igen och försöker hitta ett sätt att tvätta av huvudet på! Jag öppnar vattnet från handfatet i badrummet och tar små klunkar av vatten och kastar det på huvudet i hopp om att kunna få tvätta av det på det viset - vattnet blir iskallt där med!
Och när vattnet blir så här kallt rör det sig alltså om verkligen kallt vatten så att man drar undan händerna - tänk er då hur huvudet flyr från det vattnet!

Jag drar till köket för att försöka samma sak där, nej iskallt där också. Får en skum idé att ta och koka vatten och sätta det i en skål och blanda ihop det med det kalla för på så vis ökar jag volymen och kan slutföra mitt eviga hår-tvättande!

Till slut blev det att jag bara drog av skummet med bara händerna, kastade några strålar kallvatten och fönade håret - jag får se ut hur jag vill! Men inget mer springande för hårets skull blev det!

Och just min tur...när jag hade fönat KLART...så kom varmvattnet....

Så därför ska man, enligt mig, hata söndagar!

Grrrr

Hatar söndag! Det är dagen då man måste göra något på morgondagen, gå till skolan eller som i mitt fall idag ha jobb i tankarna! Men det är egentligen inte därför jag hatar söndagar, nej. Söndag är dagen då man tvättar kläder, storstädar och gör sakar som man har skjutit på hela veckan! Då springer alla omkring och är nervösa av olika anledningar!

Jag måste tvätta mitt hår! Det är min lilla orsak! Jag inte orkar göra det nu! - Men jag får göra det ändå....*iväg till badrummet*

RSS 2.0