Det mystiska odjuret i vattnet

Tittade ner i Piffs skål med vatten, och där ser jag något som inte finns där varje dag...något skumt, något oförklarligt!

Det första jag tänker på är "vad i helvete har växt till sig där!?" Är det något smittosamt, farligt, dödligt? Vågar jag känna på det? Har Piff druckit av vattnet och fått i sig det där?? Vad i helvete kan skapa det på mindre än 15 timmar? Jag vet att jag bytte vattnet igår, och jag vet att jag inte sett det där under morgonen! Så något måste gått från osynligt till att få det där utseendet...
Tar ut vattnet för att analysera lite mera, ser att vattnet är lite grönt omkring..grönt, tänker direkt på alla möjliga bakterier...Bakterier kan omöjligt växa till sig så där fort! Har jag fått att göra med någon superbakterie som nu kommer utplåna hela befolkningen? Vänta...kan något ha ramlat i vattnet och utvecklat det där?
Står där och tänker för fullt.....efter en bra stund så bestämmer jag mig för att testa, i gotta know innan den tar över!!

Vad kan få det där utseendet? Något i fodern som blåses upp av vattnet? Hm, tittar på matskålen, finns allt möjligt där ju! Eftersom vattnet hade färgats lite grön/blå går jag efter gröna och blåa grejer....Tar upp en liten grön bit ur matskålen och stoppar ner det i närmaste glas!

Nu väntar vi....

Dokumenterar i fall jag skulle dö av superbakterien under tiden..
- - -
Och resultatet är: Jag slipper dö av superbakterien!!
 
Cause there is none! Den lille gröne puffen såg ut så här efter bara en och en halv timme! Dvs den förvandlades till något liknande som "odjuret"! Jag pustar ut! Piff överlever, alla är glada och nöjda! Och jag har lärt mig något nytt idag.

Snart är året slut - tack gud!

Året 2008 har verkligen varit kasst, må jag glömma allt det dåliga i det nya året. Hur som helst så kan man inte ändra "the past" men man får göra sitt bästa för att leva för dagen och blicka framåt istället för bakåt.

Okej har två saker kvar att göra i detta gamla år:
1. Titta på en film ikväll bara för att jag vill titta på något (heter visst Towelhead) - orkar inte sova men bara namnet på filmen får mig att vilja det...
2. Försöka städa rent rummet imorgon och avrunda med en lite bättre film (förhoppningsvis, har ju inte ens sett den första än!), har laddat ner "The Curious Case of Benjamin Button" och tänkte spara den eftersom jag tror att den är bra...i alla fall så avslutas året med den filmen! (So Brad Pitt, you better be good - ung som gammal!)


Btw: Piff mår bra, enligt läkaren som undersökte henne så är det förmodligen ett brutet ben som har växt fel! Stackars lilla Piff, man undrar ju vad de gjort med henne i den där djuraffären! Glad att hon är hemma hos mig nu och gott omhändertagen! =) Älskar Piffen! ♥


Men vad onödigt!



Förstår mig inte på I.K, varför vill man dölja något som alla redan vet? Det var inte längesen han gick ut med att han inte tjänar "ett öre" på IKEA, lixom kom igeen, tjänar inte ett öre då han ligger på miljarder redan? Wtf? Lönt att uttala sig om sådant då alla redan vet att han är en av de rikaste i världen! Man höjer ju på ett ögonbryn då man hör sådant.

The past 2 days

To start with: ...

..Rijad stands as da loser in the game! Detta måste bara gå till historien först =) muhaha! wohoahaha
(Märk också att 8+6 blir 10 i Rijads värld och räkning =), to nesto novo ili? )

Dagarna i bilder!

- Ny jacka (wohooo!), eskimå på väg?
- R leker smart, intet nytt på fronten där nej.
- Piff sover sig genom dagarna som alltid..
- I bring tha sexi baack, nej men fo real, man måste se hur det ser ut from da behind, right?
Om någon undrar så är det mina nya byxor det är tal om, ingen rumpreklam!


Får man inte gilla sin jacka?

Sömntuta



Piff sover sig genom både dag och natt! Bara nosen sticker ut, hoppas hon har det bekvämt i alla fall!

Det var något som jag också gjorde efter badet igår (och efter att R hade gått hem, nej, jag somnade faktiskt medans han var där!), att man kan bli så trött av att plaska runt i vatten! Hade lätt kunna sova nu också, men vad ska jag då göra hela natten?

Rosengård, this can't go on!

För det första hoppas R kommer hem trygg (inte roligt att gå genom RG i detta krig som pågår här ute)! Kul att titta på film och samtidigt höra bilexplosioner i bakgrunden! Kanse synd att vi inte har bästa sittplatserna? Suck...

Vad som händer här ute kan man inte ens kommentera!

Vi var på väg hem från Bulltofta och vilken syn man möts av! Först och främst är det rök, en massa rök! Sen ser man polisbilar vid McDonalds! Sen ser man lågor! On top of everything ser man, om man summerar allt, en bild som platsar i en krigszon och inte i Malmö! 100 poliser? Allting blockerat? Vi fick åka genom jägerso för att kunna komma hem! Vägen var avspärrad och det brann i sopor som fanns mitt på vägen! Detta verkar inte handla om någon källarmoské längre..

Man följer det i tidningar, men det går nog inte att läsa nog om detta, man måste se det med egna ögon för att verkligen kunna ställa sig frågan: what the hell is going on?

De stoppade tydligen R medan han var på väg hem för att kolla att han inte hade fyrverkerier! Sverige är ett fritt land gott folk! Tydligen ett laglöst också!

Piff skrämde livet ur mig


Har oroat mig hela natten över hur detta skulle sluta! Kan direkt säga att det slutade bra - denna gång!

Var över hos morfar och skulle se hur det går med packandet av väskor (mormor ska iväg nu igen - hon har precis kommit! Aja..) Tog med Piff och alla var på mig att jag skulle släppa ut henne i hallen för där fanns ju inget som hon kunde gömma sig i, rätt som det är släpper jag ut henne för att tassa omkring. Men säg det hålet som en liten hamster inte kan hitta!

Hon hoppade in ett hål som ingen ens visste existerade och plötsligt var hon - borta!! Ville slå mig själv för att jag lyssnade på dem och lät henne tassa fritt där! Alla satt där hur länge som helst och försökte få loss henne. Lilla söta Piff, hur kunde jag vara så oaktsam?

Eftersom det var så sent på natten (runt tolv) kunde vi inte sätta igång med att slå och knacka med hammare precis, det fick vänta tills morgonen.

Runt sex på morgonen vaknar jag och går som programmerad direkt till deras lägenhet för att se om något nytt hade hänt (hade lagt havssand så att spår skulle synas ifall hon hade kommit ut).

Och vad såg man?

En liten rackare stod och stirrade på mig då jag stack i huvudet för att se om hon hade kommit ut! Rätt så nära hålet var hon, men man kunde se att hon hade hunnit tassa omkring i hallen eftersom det inte fanns en cemtimeter av sanden där en tassavbildning inte kunde hittas!

Damn, vilka 24 h det har varit! Det började med en jordbävning och slutade med skräck att Piff hade skadat sig där under garderoben och att jag aldrig mer skulle se lilla Piff. =(

En sak är säker: Piff går aldrig mer till det där rummet igen! Jag förbjuder det!

Vaknade upp av jordskalv och en skrikande morsa!

Trodde att mitt hjärta skulle sluta slå, eller snarare sagt att det redan slutat slå då morsan kom in som Schwarzenegger och skrek "Jordbäääävning, skynda kom hit, ställ dig här skyndaa!" Det gjorde ju det skumma läget - ännu mer skräckslaget!

Jordbävning? Är jag med i en film i drömmen kanske? Jag hade vaknat upp lite halv av något som jag inte riktigt kunde sätta fingret på, men grannarnas skrik visade på att det inte endast var min morsa som var galen! Och nu ska man skynda sig fort upp ur sängen för att öka chanserna ifall byggnaden börja ramla ihop? Nej, så pass vaken var jag inte!

En hel hög med böcker hade ramlat ner! Damn...till och med lilla Piff stod uppe på två ben i buren och undrade vad som pågick (inte svårt för henne att vakna då hon redan är nattaktiv!). Kan djur känna av sådant?

Hoppas bara jag inte känner efterskalvet (om det blir något nu)! Har knappt slutat skaka i kroppen som det är!

Whats wrong with people?


  (Nisam se usudila da pritisnem!)     I think i can already see whats there!

Sweet smell

      

Sweet! Fick nyss dessa två parfymer och de luktar hur gott som helst! En grej som jag fann lite roligt var att Britney-parfymen hade en så stor förpackning för något så litet! Man blev nästan "thats it?" då man öppnade och fann denna lilla tiny-flaskan.

Miracle



Så längesen jag hörde denna!

I really like lussekatter!



Går inte att förklara, men jag käkar upp dem innan jag ens hinner uppfatta att jag har dem i handen!  Yes, I like.

This is Piff

Ligger här helt "död" och ändå fick jag för mig att skriva av mig här lite. Vilken dag, nej, vilka dagar! Till och börja med så kan jag introducera "Piff"! Bild på henne följer under, så behöver inte mycket  mer sägas om vad hon är för något!



R köpte henne och alla tillbehör, så helt min är hon inte.....men till 50% + mer, eftersom hon bor hos mig! <3
Har varit på visning hos MKB idag, damn första gången på 2-3 år som vi ens blir kallade för att ens SE en lägenhet! Progress pogress....för övrigt så ska jag ta tag i livet hårdare för nu ska det banne mig rustas upp! Det har gått ner en så pass lång tid att det bara måste bli bättre nu.
Piff smittar av sin glädje och hon kom i rätt tid! Ska släppa ut henne så hon får tassa fritt i rummet, R gjorde en skylt som jag nu har uppsatt på dörren, lite rolig är den ändå:



Nog om Piff, inte det att hon inte förtjänat uppmärksamhet (det får hon!) utan I'm so tired! Har sprungit omkring hela dagen och det suger sakta med säkert energin ur en!

Nu ska Piff hittas innan jag däckar!

RSS 2.0