Rosengård, this can't go on!

För det första hoppas R kommer hem trygg (inte roligt att gå genom RG i detta krig som pågår här ute)! Kul att titta på film och samtidigt höra bilexplosioner i bakgrunden! Kanse synd att vi inte har bästa sittplatserna? Suck...

Vad som händer här ute kan man inte ens kommentera!

Vi var på väg hem från Bulltofta och vilken syn man möts av! Först och främst är det rök, en massa rök! Sen ser man polisbilar vid McDonalds! Sen ser man lågor! On top of everything ser man, om man summerar allt, en bild som platsar i en krigszon och inte i Malmö! 100 poliser? Allting blockerat? Vi fick åka genom jägerso för att kunna komma hem! Vägen var avspärrad och det brann i sopor som fanns mitt på vägen! Detta verkar inte handla om någon källarmoské längre..

Man följer det i tidningar, men det går nog inte att läsa nog om detta, man måste se det med egna ögon för att verkligen kunna ställa sig frågan: what the hell is going on?

De stoppade tydligen R medan han var på väg hem för att kolla att han inte hade fyrverkerier! Sverige är ett fritt land gott folk! Tydligen ett laglöst också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0